TOPVOT

Cele mai bune dispozitive smart pentru controlul iluminatului în casă

În zilele noastre, controlul iluminatului din casă devine din ce în ce mai avansat, disponibilitatea avansată a dispozitivelor cu tehnologie “smart” și conectivitatea puternică a acestora, unică pe piață. Disponibile separat sau sub formă de seturi, aceste dispozitive oferă control iluminat modern, ușor de instalat și controlat.

Iată câteva dintre cele mai bune dispozitive ce oferă un control inteligent al luminii din locuința ta:

1. Philips Hue Smart Bulbs – Acestea sunt splinere cu LED ce se pot conecta direct la variate tipuri de rețea WiFi și alte dispozitive inteligente pentru automatizarea luminii. Aceste becuri sunt foarte ușor de setat și controlat prin intermediul unui simplu vibrator wireless, wireless și aplicație. De asemenea, acestea sunt disponibile în cinci variante de culori (alb, roșu, portocaliu, galben și verde), făcându-le perfecte pentru controlul culorii în interior.

2. Lutron Caseta Wireless – Acest dispozitiv inteligent se conectează la interfața luminoasă Philips Hue Smart Bulbs și oferă controlul iluminatului prin intermediul unei telecomenzi numită stabilizator. Mai mult, telecomenzile includ automate lumina in orice zi si orice ora, setari de lumina de dimensiune completa, schimbari in iesiri presetate si multe alte moduri de personalizare a luminii interioare.

3. TP-Link Kasa Smart Plug – Acesta se conectează la Wi-Fi și oferă controlul asupra diferitelor echipamente și aparate conectate, cum ar fi înlocuirea telecomenzilor vechi pentru rolete de lumină, iluminat stradal, stele de discotec și altele. Acest lucru vă permite să controlați modul de lucru al acestor dispozitive prin simpla descărcare a aplicației sau folosindatelencomenzile.

În topul nostru al dispozitivelor inteligente pentru controlul luminii din casă, precum și complexitățile de personalizare pe care acestea le oferă, nu putem să îi ignorăm pe cei de la Lifx. Acestea sunt becuri colorate inteligente care pot fi controlate prin intermediul aplicației și al altor echipamente. Acestea sunt disponibile în mai multe forme, cum ar fi globuri, capse și sub formă de lumini de internet.

Cu tot acest arsenal inteligent, iluminatul din casa ta devine mai ușor de controlat și mai convenabil decât oricând. Dispozitivele sunt ieftine și usor de instalat, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji cu privire la chef timp, sau de materialele de care ai nevoie pentru a le instala. Dacă îți dorești să valorifici controlul inteligent al iluminatului din casa ta, atunci aceste dispozitive sunt pur și simplu alegerea perfectă.

Haide cu un share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POPULARE