TOPVOT

Despre noi

Află mai multe despre echipa TopVot.

Totul începe cu o ideea de a face oamenii fericiți

Suntem o echipă de jurnaliști pasionați de tot ceea ce înseamnă tehnologie și gadgeturi, dedicați să aducem cititorilor noștri cele mai recente știri, review-uri și informații din domeniu. Ne străduim să oferim o perspectivă echilibrată și obiectivă asupra produselor și serviciilor, astfel încât să vă putem ajuta să luați decizii informate atunci când cumpărați sau utilizați tehnologia.

Ne place să explorăm lumea tehnologiei și să împărtășim descoperirile noastre cu voi, prin intermediul articolelor și review-urilor detaliate și ușor de înțeles. Sperăm să devenim sursa dvs. principală de informare și inspirație în domeniul tehnologiei și gadgeturilor.

2022

Am început proiectul TOPVOT.

Obiectivele noastre
01

Să oferim informații de calitate și actuale despre tehnologie și gadgeturi, astfel încât cititorii noștri să poată lua decizii informate atunci când cumpără sau utilizează aceste produse.

02

Să prezentăm informațiile într-un mod clar și ușor de înțeles, astfel încât să fie accesibile tuturor, indiferent de nivelul lor de cunoștințe sau experiență în domeniu.

03

Să oferim o gamă variată de conținut pentru a satisface interesele și nevoile diferite ale cititorilor noștri.

04

Să fim o sursă de inspirație și informare pentru cei interesați de tehnologie și gadgeturi.

05

Să menținem un standard ridicat al calității și obiectivității informațiilor prezentate, astfel încât să fim o sursă de încredere pentru cititorii noștri.

06

Să răspundem la întrebările și sugestiile cititorilor noștri într-un mod prompt și profesionist.

Echipa noastră

Bogdan Olaru

Cristina Novac

Cosmin Albu