TOPVOT

[TOP 10] Expresoare Pentru Cea Mai Bună Cafea

Dacă ești în căutarea unei mașini moderne și fiabile care să-ți facă cafeaua de dimineață și cea de după masă, atunci ar trebui să te uiți la lista noastră cu expresoare. De la dispozitive mai economice care oferă preparare rapidă și simplă la modele mai avansate, care permit mai multă personalizare, iată cele mai bune modele de cafea de pe piață.

1. Gaggia Anima Prestige Automatic Coffee & Espresso Machine: Această mașină de cafea este echipată cu o pompă de 15 bari care livrează un șut consistent și consistent și oferă diverse funcții cum ar fi opțiunea de memora parametrii personalizați și de a gestiona temperatura. Este și dotat cu un boiler care poate prepara până la 5 cani de espresso pe durata.

2. KRUPS EA8808 Super Automatic Espresso Machine: Acest expresor este ideal pentru cei care doresc un espresso rapid și ușor personalizabil. Cu 13 programe pre-setate integrate, la care se adaugă funcții precum reglarea temperaturii, umplerea cănii, cantitatea de cafea din portafiltru și cantitatea de lapte, veți obține ori de câte ori o espresso de calitate superioară.

3. DeLonghi Dedica EC685.M: Acest expresor slim și modern este ideal pentru cei care lucrează în un spațiu mai mic. Cu această mașină veți obține conectarea cu precizie, cafea și spuma cremoasă, care constau în funcții precum selector de oprire automată, autocuratare și controlul volumului.

4. Nespresso Essenza Mini: Compact și eficient, această mașină de cafea poate prepara o cafea de calitate superioară în numai 25 de secunde. Are un design elegant și constând în funcții precum memoria și controlul țevilor și bolurilor.

5. Breville BES870BSXL Barista Express Espresso Machine: Espresorul profesional Breville are un rezervor de apă de 1,2 litri și livrează espresso de calitate în cel mai scurt timp. Este dotat cu un sistem de îmbinare a grindării, precum și cu o unitate de spumare de lapte pentru o aromă picantă și înaltă.

6. Philips Saeco Intelia Deluxe Automatic Espresso Machine: Acest model este ideal pentru familii care doresc să pregătească cafea de la până la x cani pe zi, sistemul sau de alimentare variabilă, cu cei 7 grinderi, permițându-vă să alegeți cât de câștigat sau fărâmiuțat să deveniți cafeaua.

7. Cuisinart EM-100 Espresso Maker: Această mașină de fabricare a espresso-ului este echipată cu o pompă de 15 bari pentru cea mai bună extracție și espresso mare, precum și cu un boiler termic de masă, ideal pentru orice sumar sau reglabil.

8. DeLonghi Retro PrimaDonna Bean To Cup Machine: Acest model are un boiler de 15 bari, un grinder de cafea de înaltă calitate, opțiunea de a regla cantitatea de lapte și apă și opțiunea de a alege cele mai bune opsiuni de boabe și măcinare pentru cafeaua perfectă.

9. Gaggia Brera Super Automatic Espresso Machine: Acest expresor automat are patru niveluri de măcinare, opțiunea de a regla cantitatea de lapte și apă și cea de a vă alege cele mai bune boabe și măcinare. De asemenea, veți avea opțiunea de a ajusta cantitatea de espresso, ceața și savoarea espresso-ului.

10. Jura J90 One Touch Automatic Coffeemachine: Ideal pentru cei care doresc să savureze espresso-uri și cafele personale, acest expresor are un grinder de cafea cu 17 niveluri și este echipat cu un sistem de spumare a laptelui automat. Are o capacitate de 1,2 litri de apă și niveluri reglabile de cafea și ace.

Haide cu un share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POPULARE