TOPVOT

[TOP 10] Sisteme De Alarma Pentru Siguranta Casei Tale

Securitatea casei tale este extrem de importanta, iar cea mai buna metoda de a o asigura este prin instalarea unui sistem de alarma. Exista numeroase optiuni disponibile pe piata astazi, dar nu toate sistemele de alarma sunt la fel. Acest articol va prezenta cele mai bune sisteme de alarma disponibile, permitandu-ti sa faci alegeri informate cu privire la felul in care sa iti protejezi casa.

1. ADT Pulse

ADT Pulse este, fara indoiala, cel mai popular sistem de alarma disponibil. Acesta vine cu o serie de avantaje in plus, precum o gama variata de senzori si controlatori, o unitate paneel centrala WiFi și un software bine structurat. Toti cei care au utilizat acest sistem au raportat ca este usor de instalat si de configurat.

2. SimpliSafe

SimpliSafe este, de asemenea, un sistem de alarma foarte populare. Acesta vine cu un senzor de miscare care comunică cu unitatea centrala prin radio. Acest sistem este usor de instalat si configurat, permitandu-ti sa controlezi intreg sistemul modular prin intermediul software-ului.

3. Blink

Blink este un sistem de alarma wireless si la distanta, ce poate fi controlat de pe smartphone-ul tau. Acesta are senzorii proprii si foloseste tehnologia Bluetooth pentru a-ti permite sa-l controlati de la distanta. In plus, acest sistem se poate extinde cu senzori exteriori si camere de luat vederi.

4. Canary

Canary este un sistem de alarma cu autodetectie si care poate fi conectat la un ecran. Acesta detecteaza miscarea si transmite notificari pe smartphone-ul tau atunci cand detecteaza ceva neobisnuit. Costa un pic mai mult decat un sistem de alarma obisnuit, dar ofera un plus de protectie pentru casa ta.

5. Nest Secure

Nest Secure este, de asemenea, un sistem de alarma popular pentru protectia casei tale. Acesta se utilizeaza cu Nest Protect, un senzor de fum si monoxid de carbon care poate fi folosit pentru detectarea pericolelor la locuinta. In plus, acest sistem se poate conecta la o serie de dispozitive care sporesc securitatea si controlul.

6. Protect America

Protect America este o solutie foarte practica de securitate a casei. Poate fi conectata la telecomanda, camere de luat vederi, detectori de miscare si unitati centrala. Acest sistem poate fi de asemenea conectat la smartphone-ul tau, si iti ofera o gama variata de optiuni pentru control și monitorizare.

7. Abode

Abode este unul din producatorii cel mai populari de sisteme de alarma. Acesta se poate conecta la detectori de miscare exterioare, camere de luat vederi si telefoane mobile, toate impreuna permitandu-ti sa controlezi sistemul de la distanta. In plus, acesta se poate extinde cu senzori wireless, camere de luat vederi si module de iluminare exterioare.

8. Vivint

Vivint este un sistem de alarma foarte versatil, care foloseste tehnologia si senzorii smart home pentru a oferi protectie extrasolicitata. Acesta este insotit de o aplicatie care iti permite sa controlezi sistemul de la distanta, sa monitorizezi miscare in casa ta si sa primesti notificari in anumite situatii.

9. Frontpoint

Frontpoint este un alt sistem de alarma foarte apreciat de utilizatori. Acesta se poate conecta la detectori si senzori de miscare, camere de luat vederi si telecomenzi. Acest sistem este usor de instalat si se poate extinde cu facilitati extra, precum controlul usii, senzori de temperatura si aparate de fotografiat.

10. ADT

ADT este unul dintre cei mai vechi producatori din industria sistemelor de alarma. Acest sistem se poate conecta la detectori, senzori si camere de luat vederi, iar instalarea sa dureaza doar cateva ore. Acest sistem vine cu o garantie si servicii de monitorizare.

Concluzie

Exista numeroase optiuni disponibile atunci cand vine vorba de sisteme de alarma pentru casa ta. Acest articol iti prezinta cele mai bune sisteme de alarma, astfel incat sa te poti decide pe care sa il alegi in functie de nevoile tale. Fiecare dintre aceste sisteme prezinta avantaje si potentiale riscuri, asa ca iti recomandam sa faci o cercetare amanuntita inainte de a investi in unul.

Haide cu un share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POPULARE